ENKÄTER

 

Utvärderingar

Aktuella utvärderingar
Administrera
Hjälpsida

Visa resultat

Här kan se resultatet från utvärderingen och exportera statistiken till ett annat program. Det går också att göra en enkel filtrering genom att klicka på svarsalternativen och kommentarerna eller en avancerad filtrering genom att använda knappen längst ned.


Gyllene pekpinnen 2014 - M:s pedagogikpris

Status: Avslutad
Öppen för svar: 2014-05-05 - 2014-05-16
Antal svar: 125
Procent av deltagarna som svarat: 21%
Kontaktperson: Hedvig Olsson»
Utbildningsprogram studenten tillhör: Maskinteknik 300 hp

1. Vilken föreläsare tycker du borde vinna Gyllene pekpinnen läsåret 2013/2014? Skriv in hans/hennes namn samt aktuell kurs och gärna en motivering.

- Michael Enelund Hållfastiget »
- Mikael Enelund, hållfasthetslära Bra pedagogik, alltid ett tydligt och bra upplägg och allmänt go gubbe.»
- Anders Logg Inledande matematik M. Grymt engagemang och bra pedagogik som var en riktigt bra start på högskolematematiken.»
- Mikael Enelund»
- Mikael Enelund»
- Anders logg tmv121 bra struktur på föreläsningarna och väl förberedd. Få slarvfel.»
- Magnus evertsson»
- Matlab Anders som vi i ettan hade första läsperioden!»
- Peter Möller »
- Anders Logg, mäktig!»
- Affe i strömmen»
- Magnus Evertsson, Maskinelement, M2»
- Magnus Evertsson, Maskinelement, M2»
- Antal Boldizar, hållbar produktutvecling. Han var kunnig och väkte intresse»
- Anders Logg, inledande matematik. Han var mycket pedagogisk och alltid väl förbered. Hans twitterflöde gjorde det enkelt att både ställa frågor och få svar.»
- Anders logg »
- Anders Logg. Med pedagogik, ambition och karisma övertalar han även den mest rebelliska etta att Bolzanos sats stämmer.»
- Magnus Evertsson Maskinelement Gör kursen till något extra och gör ämnet mycket intresseväckande»
- Affe, han va grym MTF052-Strömningsmekanik»
- Anders Logg Han är pedagogisk och man känner att han vill att man ska lyckas.»
- Anders Johansson Grundkurs i Matlab»
- Anders logg, intro matte. Anders var extremt organiserad och undervisade på ett mycket pedagogiskt sätt. Han gick inte bara igenom bas matten för kursen utan lärde oss om annat för att utöka vår förståelse. Han pratade och skrev tydligt!»
- Magnus evertsson, maskinelement»
- Knut Åkesson, ERE033 Reglerteknik. Trots att ämnet är svårt för oss maskinare är Knut duktig på att förklara, en bra föreläsare helt enkelt.»
- Peter Möller Fenit Elementmetod Motivering: Oslagbar.»
- Anders Logg, han var en väldigt pedagogiskt och engagerad lärare som kommunicerade med oss dels genom hemsidan(som hela tiden var väl uppdaterad) och även twitter. Att föreläsa i en nybliven klass (m1) och ändå förmedla bra info kan inte vara lätt. »
- Anders Boström i kursen Dynamik (Lp 1). Varenda fråga jag ställde i kursen (tro mig, det blev en del!) kunde han svara på omedelbart. Den här mannen kan ALLT inom sitt verksamma område! Därför tycker jag han ska få priset tack vare sin oerhörda kompetens.»
- Knut Åkesson, för en formidabel insats i att förklara reglerteknikens dunkla och kryptiska budskap»
- Mikael Enelund»
- Anders Boström, Statik och Hållfasthetslära. Anders hade en bra pedagogisk undervisning som väckte ett intresse för hållfasthetens viktiga baskunskaper. Den glädje och stolthet som utstrålades varje gång han demonstrerade ett av sina experiment gjorde min dag.»
- Anders Boström, mekanik. »
- Anders Logg, inledande matematik»
- Magnus Evertsson, Maskinelement»
- Anders Logg Inledande matematik Bra förberedda föreläsningar, och bra retorik och förklaringar. Bra teknik för att inte föreläsningen skall bli för monoton och alltid en positiv attityd»
- Anders Logg Det finns ingen annan föreläsare som lyckas sprida så mycket glädje i föreläsningassalen! Längsta,värsta, tråkigaste integral blir roliga när Anders gör det! En otroligt engagerad föreläsare som får en att vilja lyssna och lära sig! När 2h föreläsning är slut längtar man till nästa!»
- Anders Logg Inledande Matematik Han har redan fått creds i tidningen och funderade där med om det var någon annan. Men ska jag vara ärlig så är det ingen hittills som jag tycker ens kommer i närhet av Anders Logg, suverän föreläsare»
- Magnus Rydén»
- Magnus Evertsson Maskinelement»
- Magnus Rydén, Termodynamik med energiteknik (MTF042) För hans sätt att göra föreläsningarna intressanta»
- Anders Logg TMV 225 Eftersom han var en bra föreläsare, som var förstående att vi var nya, duktig pedagogiskt och dessutom mycket engagerad.»
- Magnus Evertsson, maskinelement»
- Magnus Evertsson»
- Peter Möller FEM Rakt på sak och förstående för att kursen är svår»
- Knut Åkesson Reglerteknik Pedagogisk, tydlig och väl planerade föreläsningar.»
- Peter Möller»
- Anders Logg, Inledande matematik (TMV225). Han var strukturerad, hade alltid förberett sig grundligt inför alla lektioner. Kunde förklara väldigt bra, helt enkelt väldigt pedagogisk på alla sätt och vis. Mycket trevlig och bra person.»
- Magnus Evertsson, PPU210»
- Jonas Fredriksson, mekatronik m3. Han brinner för att lära ut och är väldigt engagerad i sina studenter.»
- Anders Logg, TMV225 Inledande matematik. En otroligt pedagogisk och karismatisk föreläsare. Han inspirerade väldigt många under den första läsperioden och fick det tråkiga att verka åtminstone intressant. Toppenlärare och jag hoppas att även nästa nollan får ha honom som sin första föreläsare.»
- Magnus Evertsson, maskinelement åk2. »
- Anders Logg, tmv225 inledande matematik»
- MTF052 Strömningsmekanik - Alf-Erik Almstedt Alf-Erik, även känd som "Affe", medför ett lugnande sinne hos sina studenter i den annars svåra kursen. Med sitt lugn, sin kunskap och sin välvilja till att hjälpa studenterna gör att han förtjänar den Gyllene pekpinnen detta år.»
- Magnus Evertsson i Maskinelement! Otroligt bra engagemang och bra upplägg på en givande och intressant kurs! Det är sånt här föreläsande som gör att man kan se användnings områdena för kursen. »
- Magnus Evertsson. Maskinelement. Skapade intresse för kursen på ett lärorikt men samtidigt roligt sätt.»
- Magnus Evertsson. Han är den mest engagerade och kunniga föreläsaren vi haft. Med erfarenhet och exempel från näringslivet gjorde han föreläsningarna väldigt intressanta och lärorika!»
- Magnus Evertsson för att han är BÄST!»
- Magnus Rydén »
- Anders Logg, Inledande Matematik TMV225 13/14 Anders Logg är den bästa läraren jag någonsin har haft. Han håller en standard som jag aldrig sett någon annan göra. Förutom att han förklarar tydligt och lättförståeligt så är alla hans föreläsningar extremt strukturerade och konsekventa så att man alltid vet vad man håller på med. Dessutom får han en att vilja lära sig och mer engagerad i kursen, och hans föreläsningar är alltid intressanta. Det är nästan svårt att beskriva med ord hur duktig han är! Han får 10/10 betyg alla dagar i veckan!»
- Anders Logg, Inledande matematik. En mycket pedagogisk föreläsare som lyckades sätta in mig i studierna på bästa möjliga sätt, är mycket tveksam till att jag skulle söta på någon bättre.»
- Anders Logg! Inledande matematik. Hans engagemang och vilja att lära ut är svårslaget.»
- Magnus Evertsson (Maskinelement)»
- Fluid-Affe, Strömningsmekanik M3. Han är kung! Sättet han dricker sitt kaffe ur genomskinliga plastmuggar och hur han varsamt behandlar tvättsvamparna är magiskt! Gör ett annars tungt ämne intressant!»
- Alla förutom Erik Hultén»
- Boström, Mekanik Motivation överflödig»
- Magnus Rydén TERMODYNAMIK MED ENERGITEKNIK MTF 042»
- Magnus Evertsson»
- Magnus Evertsson, Maskinelement Bra pedagogik och lätt att följa hans föreläsningar»
- Magnus Evertsson. Maskinelement. En engagerad föreläsare med stor kunskap om ämnet. Den enda föreläsaren hittills som har lyckats väcka någon form av intresse för yrket civilingenjör. »
- Anders Logg»
- Anders Logg tmv225, väldigt tydliga och genomtänkta föreläsnigar. Han har ett sätt att motivera elevena och ge dom en relativt stor arbetsbörda utan att det blir varken pressande eller stressande. »
- Martin Fagerström TME240 Composite Mechanics»
- Anders Logg, inledande matematik TMV255. Alltid kul att gå på hans välplanerade och bra upplagda föreläsningar som inspirerar och motiverar.»
- Anders Logg, TMV225 Inledande matematik»
- Ola Hultkrantz för den valbara kursen Logistik TEK125. Tydliga, informativa föreläsningar och han hjälper till mycket. Bra på att lära ut.»
- Peter Möller, FEM (Finita Element Metoden) Peter Möller är en ytterst kompetent och pedagogisk föreläsare.»
- Jan Linder. Pedagogik och roligt vilket gör att man håller sig vaken och intresserad »
- Anders Boström»
- Magnus Evertsson - Maskinelement Mitt förtroende för Magnus va väldigt stort. Känns som att han har bra koll på hur stora världen utanför Chalmers fungerar och den förmedlar han bra!»
- Anders logg. »
- PO i logostik¡»
- Peter Möller, FEM. »
- Anders Boström, Statik och Hållfasthetslära samt Mekanik. Strukturerad, ordningssam och trevlig. Är rättvis i sin bedömning och är väldigt bra på att lära ut. »
- Magnus Evertsson Lyfte kursen Maskinelement till oväntade höjder och gjorde den till årskurs tvås mest intressanta och inspirerande kurs. Magnus pedagogiska kunskaper har lyfts fram tidigare, men det hindrar inte - snarare understryker - det faktum att han är den bästa pedagogen på Maskinsektionen.»
-
- Magnus Evertsson, Maskinelement Magnus blandade teori med praktiska problem och humoristiska inslag. Han fick studenterna inklusive mig att skratta genom att skoja och visa bilder. Han visade även bilder från projekt han deltagit i så att man fick en förståelse för ex verklig storlek på det vi räknade på.»
- Jonas Fredriksson, Mekatronik»
- Anders Logg - Inledande matematik Otroligt pedagogisk, organiserade föreläsning och en alltid lyssnande föreläsare»
- Anders logg, inledande matte »
- Magnus Evertsson PPU210. Knyter föreläsningar och innehåll till många verklighetsbaserade problem. Studenterna måste få en verklighetskoppling för att kunna skapa sig en uppfattning om hur det går till i arbetslivet.»
- Peter Möller i kursen FEM. Bra engagemang, enorm kunskap och otroligt tydliga föreläsningar uppluckrat med ett gediget engagemang i studenternas lärande!»
- Anders Logg»
- Peter Möller»
- Mikael Fagerström Composite Mechanics»
-
- Magnus Evertsson, Maskinelement»
- Anders Boström. Dynamik. Glad och pedagogisk samt engagerar med sin entusiasm»
- Anders Boström, Dynamik»
- Anders Boström, Dynamik. Entusiastisk och bra på att hålla en lagom nivå på föreläsningar.»
- Magnus Evertsson, Maskinelement För att han skapade intresse hos elever med sitt brinnande engagemang.»
- Magnus Evertsson i Maskinelement, extremt kunnig och pedagogisk föreläsare. »
- Per-Olof Arnäs, Logistik. Han gjorde alla föreläsningar väldigt intressanta med bra bilder och exempel.»
- Anders Boström»
- Anders Boström, Dynamik»
- Anders Logg TMV225 Inledande Matematik. Mycket bra pedagogik genom hela kursen. Alltid förberedd med egna exempel och egna förklaringar till svåra bevis.»
- Anders Boström Mekanik-Dynamik»
- Mats norell, MPR 095 Lyckades få vad som kanske är det tråkigaste av ämnen att bli intressant. Det säger väl allt?»
- Anders Logg, Inledande Matematik Hans passion för matematik genomlyste hans föreläsningar som tillsammans med hans förmåga att lära ut gjorde vår inledande kurs i matematik till en fröjd. Hade vi kunnat, så skulle vi i fortfarande stå och applådera efter hans sista föreläsning!»
- Anders Logg»
- Magnus evertsson - maskinelement»
- P-O, Logistik»
- Anders Logg, Inledande matematik. Kunnig, pedagogisk och glimten i ögat!»
- Dan Paulin vetenskapsmetodik Kandidatarbetet. »
- Anders Logg. Enormt kunnig, bra struktur och pedagogik och en skön attityd! »
- Anders Logg, Inledande matematik TMV225»
- Anders Logg tmv225-1314»
- Magnus Evertsson.»
- Anders Logg»
-
- Anders Logg inledandematematik för att han är awesome»

2. Vilken övningsledare tycker du borde vinna Gyllene pekpinnen läsåret 2013/2014? Skriv in hans/hennes namn samt aktuell kurs och gärna en motivering.

- Pontus Granström Flervariabelanalys Har hjälp en att förstå och komma igenom flera mattekurser»
- Pontus Granström, alla mattekurser i 1an. Tar sig alltid tid att förklara så man verkligen förstår. Bra på att anpassa upplägget efter gruppens önskemål, allmänt trevlig.»
- Pontus Granström Samtliga mattekurser i M1. »
- Pontus Granström, trots sin unga ålder besitter han mycket kunskap och är duktig på att lära ut den. Mycket pedagogiskt!»
- Christoffer Standar - MVE100»
- Vet ej»
- Matte-olle kan inte efternamnet men han har varit övningsledare i varje mattekurs och heter olle! »
- Rebecka Brommesson »
- Tysken i strömmen, han var väldigt systematisk när han förklarade!»
- Malin Källén, Termodynamik, M2»
- Malin Källén, Termodynamik med energiteknik, M2»
- Matthias Schmitz termodynamik. han var pedagogisk, förklarade bra och kunde enkelt identifiera fel man gjort.»
- Pontus Granström, alla mattekurser. Mycket pedagogisk och förklarade på en lagom nivå. Mycket duktig på att förklara matlab. Ställer alltid upp och svarar på frågor och hjälper oss elever. »
- Pontus Granström. Med ambition och kunskap sänt från högre makter så är Pontus enda problem att tavlorna inte går att hissa högre upp. Strävar alltid efter att alla i rummet ska förstå alla moment och kan alltid förklara på flera olika sätt. Har flertalet stannat på obetald övertid för att hjälpa vilsna studenter i mattedjungeln. »
- Malin Källén Termodynamik med energiteknik Mycket förstående och pedagogisk person. Hjälper sina elever med nöje och utstrålar positiv energi.»
- Bättre än föreläsaren. OOOOOH snap Kristoffer Standar - Transformer och Diffekvationer»
- Pontus Johansson Han är snäll och tålmodig när han förklarar. Han får en aldrig att känna sig dum.»
- Pontus Granström. Det känns verkligen att han är där för oss och försöker förklara på alla sätt och vis för att vi ska förstå. Han lägger ner extra tid på oss när vi behöver! Han förklarat utmärkt och lugnar ner allihopa i en tid av stress»
- Emil nyholm, termodynamik»
- Går ej på övningar.»
- Martin Johansson Strömningsmekanik Motivering: Pedagogisk och förstående»
- Pontus Johansson har varit en otroligt bra övningsledare, både i mattekurserna men även inom matlab. Han har visat personligt intresse och verkligen sett till att man fick den hjälp som behövdes. »
- Gauti Asbjörnsson i Kursen Maskinelement (Lp 2). En ambitiös och hjälpsam övningsledare som utöver att ge hjälp även lyssnar på hur man själv har tolkat det innan råd/förklaring följer. Något som fler övningsledare borde ta efter.»
- Martin Johansson, för sin trevliga och öppna pedagogik i strömningsmekanik»
- Erik Hulten»
- Pontus Granström, Inledande Matematik, Envariabelanalys, Linjär Algebra, Flervaribelanalys. Pontus går helhjärtat in med inställningen om att ALLA ska hänga med ger sig inte om någon inte förstår. Med varierande och roliga undervisningsmetoder försöker han med hjälp av datasimuleringar, jämförelser och liknelser göra matematiken enkel och rolig. Nu i efterhand kan jag konstatera att alla svettiga "spurter" uppför trapporna till hans övningssal (för att få en plats) har gett utlöning i mina matteresultat. Det var tack vare Pontus jag klarade av ettans mattekurser.»
- Per-Åke Jansson»
- Emil Nyholm, Termodynamik med energiteknik»
- Pontus»
- Olle Elias Linjär Algebra (samt inledande har jag för mig) Har i bägge kurserna gått till just hans klassrum då jag tycker han förklarar på ett sätt som man verkligen förstår samt är en trevlig kille»
- Matthias Schmitz»
- Joakim Johansson, Material- och Tillverkningsteknik (MPR095) För hans engagemang och härliga attityd»
- Pontus Granström TMV 225, TMV 151, TMV 166 och MVE 255 Han är en engagerad och pedagogisk lärare som vill att alla ska förstå och tycker om att hjälpa till. »
- Patrick Moldenhauer, Termodynamik»
-
- oklart»
- Pontus Granström, TMV225, TMV151, TMV166, MVE255. För hans otroliga engagemang i elevernas lärande med hjälp av bra pedagogik och enormt tålamod. »
- Bastian Nebenfuhr Strömningsmekanik Strukturerad och väldigt tydlig med att förklara lösningsgången. »
- Pontus Granström i mattekurserna: Inledande matematik, envariabelanalys, linjär algebra och flervariabelanalys. Pontus har ett engagemang som är beundransvärt, han ser alltid till så att alla förstån, om man ställer en fråga så ser han till i lugn och ro att man förstår innan han går vidare och hjälper nästa elev. Pontus brukar till och med stanna kvar efter lektionens slut tills alla har fått hjälp även fast det innebär en extra halvtimme.»
- Anton Kö,rkkö,, TMV166 Linjär Algebra. Väldigt tålmodig och pedagogisk lärare. För att vara så ung så förde han sig väldigt bra i klassrummet, plus att han var en väldigt schysst person i övrigt.»
- Malin Källen, termodynamik med energiteknik »
- Pontus Granström, tmv225, tmv151, tmv166, mve255»
- MTF052 Strömningsmekanik - Martin Johansson Martin är en oerhört bra övningsledare. Detta baseras på god kunskap men kanske framför allt, hans medmänsklighet att hjälpa sina studenter på kursen. Pedagogiken inom lärandet är så viktigt och detta har Martin Johansson förstått.»
- Johannes Quist i kursen Maskinelement! Bra engagemang och vilja att jobba mer än vad han behöver, samt en intellektuell och bra övningsledare. »
- Stefan Cedergren. Materialteknik. Bra hjälp vid övningstillfällena.»
- Johannes Quist.»
- Matthias Schmitz»
- Pontus Granström, Inledande matematik, Matematisk analys i en variabel, Linjär Algebra. Mångsidig övningsledare som hängt med genom kurserna på ett exemplariskt sätt.»
- Pontus Granström. Alla mattekurser i läsår ett. Har ett lugn och tar tid åt att alla ska förstå.»
- Louise Lundberg (Energiomvandling) Johannes Quist(Maskinelement)»
- Martin Johansson, Strömningsmekanik M3»
- Göran Brännare, han slutar till sommaren.»
- Anton Frisk Kockum Inledande matematik och Matematisk Analys i en variabel. Super engagerad och duktig!»
- Matthias Schmitz TERMODYNAMIK MED ENERGITEKNIK MTF 042»
- Emil Nyholm»
- Emil Nyholm»
- Malin Källén, Termodynamik Bra pedagogik och lätt att följa hennes genomgångar och bra på att förklara när man hade frågor. Var lättillgänglig och alltid villig att hjälpa till och svara på frågor.»
- Malin Källén. Termodynamik och Energiteknik. En utomordentlig övningsledare med helt rätt inställning till uppdraget. Hon har stor förståelse för vilken typ av handledning studenterna behöver och fattar egna initiativ för att göra undervisningen så effektiv som möjligt. »
- Pontus Granström»
- Hossein Abadikhah Rigid Body Dynamics MMA092»
- Elin, Flervariabelanalys mve255»
- Isabelle Stockman, statik och hållf,MTM021»
- Strömningsmekanik höstterminen 2013. Bastian Neu..(?) var verkligen till stor hjälp. Han var öppen och alltid bra på att förklara och hjälpa till, även på bekostnad av hans egna tid. (Hittar inte hans namn någonstans.) Tysk ursprung har grabben och är doktorand på fluid dynamics avdelningen under institutionen Applied mechanics.»
- Malin källen. Vill lära ut och ger sig inte förrän eleven förstår »
- Patrick Moldenhaur»
- Emil Nyholm - Termodynamik. Alltid hjälpsam och alltid rätt hjälp för att få oss att komma vidare ur våra problem.»
- Per åke. »
- Bastian i strömning!»
- Rebecka Brömssen? Minns ej namnet exakt men hon var övningsledare i FEM»
- Malin Källén, Termodynamik med energiteknik Mycket duktig tjej som är tydlig och gärna hjälper till och hade extra räknestuga i tentaveckan. Väldigt hjälpsam och pedagogisk. Bättre än föreläsaren i kursen.... »
- Matthias Schmitz Med ett brinnande engagemang för kursen, en vilja att lära ut och dela med sig av sina kunskaper som lyser igenom starkt samt i egenskap av duktig på likväl genomgångar som personlig kontakt visade Matthias en blueprint för hur en engagerad och duktig övningsledare skall vara. Kronan på verket var att under hela kursen har mailsvar på jobbiga frågor inom en timme - oavsett dag.»
- Emil Nyholm. MTF042, Termodynamik med Energiteknik. En väldigt pedagogisk övningsledare som tar sig tiden att förklara grundligt så att alla förstår. Har under kursen varit till stor hjälp för min inlärning och har väckt ett stort intresse för energiteknik hos mig. Är väldigt tacksam för den hjälp jag fått av Emil under kursens gång. »
- Patrick Moldenhauer, Termodynamik Patrick lyste upp klassrummet med sin närvaro. Han kom alltid förberedd och med ett glatt humör. Han ställde gärna frågor hej vilt och utmanade klassen vilket fick oss att tänka efter en gång till. Han lärde sig alla studenterna i gruppens namn utantill och hälsar fortfarande glatt i korridoren när han passerar.»
- Isabel eller Isabella, i statik och hållf »
- Patrick Moldenhauer MTF042.»
- Xin Li i kursen FEM. Väldigt kompetent och "taggad" på att hjälpa till!»
- Patrick Moldenhauer»
- Malin Källén, Termodynamik. Malin visade på ett stort engagemang. Väl förberedd inför lektionerna. Alltid villig att hjälpa till och mån om att man skulle lära sig. »
- Patrick Moldenhauer, Termodynamik och energiteknik»
- Malin Källén termo»
- Malin Källen, Termodynamik med energiteknik, Bra på att förklara och hjälpa till och bra kommentarer på inlämningar »
- Malin Källén, handledare termodynamik. Duktig och väldigt duktig på att avgöra relevans. Allt på en bra nivå! »
- Henrik Jilvero, Termodynamik För att han var väldigt tillgänglig och behjälplig när man än frågade om hjälp. Pedagogisk i sin framställning av våra projektuppgifter i termo och var duktig på att ge respons.»
- Bastian Nebenführ, Strömningsmekanik. Han var väldigt bra på att förklara, ville verkligen hjälpa till och var alltid glad! »
- Emil Nyholm»
- Emil Nyholm, Övningsledare i Termodynamik»
- Per-Åke Jansson, Statik och hållfasthetslära Mycket noggrann och kompetent. Med stil och finess gjorde han svåra uppgifter till tämligen enkla.»
- Möller, vet ej förnamn men kallas kingen, statik & hållf.»
- Malin källén - termodynamik»
- Oskar Thulin, Strömmning, En riktig klippa som med stor entusiasm och bra pedagogik höll i räkneövningar och alltid fanns till hands när vi behövde hjälp! »
- Pontus Granström. Förklarar väldigt tydligt och försöker verkligen få oss att förstå. Visar exempel på dator mm som han tagit sig tid att förbereda innan. Utgår inte från att man förstår allt utan förklarar svåra delar noggrant. »
- Per-Åke Jansson, Statik och hållfasthetslära MTM021»
- Patrick Moldenhauer, Termodynamik och energiteknik. Motiverande och inspirerande undervisning. Visade engaemang och bidrog aktivt till allas lärande och utveckling.»
- Mattias Schmitz.»
- Per-Åke Jonsson»
- Pontus, M1»


Kursutvärderingssystem från